Cahit Orhan ÖLMEZ - Okul Müdürü

15.04.1968 yılında Sakarya-Geyve ilçesinde doğdu. İlkokulu Donatım İlkokulunda, ortaokulu Atatürk Ortaokulunda, Lise eğitimini Sakarya İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde tamamladı. 1994 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metal Eğitimi Anabilim Dalından mezun olmuştur. Aynı yıl İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmen olarak görevine başlamıştır. Daha sonra 1998-1999 Öğretim Yılı Bahar Döneminde Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Metal Eğitimi Anabilim Dalı´nda Tezli Yüksek Lisansını tamamlayarak Bilim Uzmanı unvanı verilmiştir. Toz Metalürjisi Kompaktlarında Bakır Miktarının ve Isıl İşlemin Sertliğe etkileri konulu makalesi yayınlanmıştır.

Öğretmen olarak ilk atandığı okul İstanbul Gaziosmanpaşa Küçük köy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 2 yıl görev yaptıktan sonra öğrenim durumundan dolayı kendi isteği ile 1997 yılında Sapanca Çok Programlı Lisesine atanmıştır. Burada 5 yıl öğretmenlik ve atölye şefliği yaptıktan sonra Sakarya İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 2002 yılında atanmış, 2003 Kasım ayında aynı okulda Müdür Yardımcılığına, 2005 yılında Müdür Başyardımcılığına atanarak bu görevini 8 yıl sürdürmüştür. Daha sonra 2013 Kasım ayında Erenler Yunus Çiloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yine Müdür Başyardımcısı olarak atanmıştır. Aynı okulda Müdür Başyardımcısı görevine devam ederken, 5 Aralık 2014 tarihinde Sapanca Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanmıştır. Bu görevinden 4 yıllık görev süresini tamamlayarak kendi isteğiyle 1 Temmuz 2019 tarihinde Adapazarı Prof. Dr. Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yine müdür olarak atanmıştır.