May

Aşağıdaki listede yer alan beklemeli öğrencilerden sorumluluk sınavına girmek isteyenler, 24.05.2024 Cuma gününe kadar dilekçe ile okul idaresine başvurmaları gerekmektedir. Başvuru yapmayan öğrenciler sınava girememektedir.

May

Kıymetli Valimiz Yaşar KARADENİZ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Coşkun BAKIRTAŞ, Adapazarı Belediye Başkanımız Sayın Mutlu IŞIKSU  İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Fatih ARDUÇ  ve  Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Ahmedlatif ŞAHİN okulumuza ziyaret gerçekleştirerek öğretmen ve öğrencilerimizle hasbihal etmiş bizi onurlandırmışlardır.Nazik ziyaretleri için kendilerine şahsım ve okulum adına teşekkür ediyoruz..

Milli savunma üniversitesine giden yol..