Bilinçli Dönüşüm Sanatı eTwinning Projesi

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmeni Bilgen MAÇAL  kurucu olarak Bilinçli Dönüşüm Sanatı isimli eTwinning projesine başlamıştır.Ülkemizin farklı illerinden 8 farklı öğretmen ve öğrencilerle projeyi gerçekleşecektir.

Proje de atıklar ile ilgili farkındalık yaratılacak ve dönüşüm ürünleri yapılacaktır.
Atıklardan geri dönüşüm ürünleri yapılarak atıkların uzun süreli kullanımı sağlanacaktır.Tekstil atıklarından, kullanılmayan kıyafetlerden , bilişim atıklarından ve diğer atıklardan ürün & sanat eseri çalışmaları yapılacaktır.Proje sayesinde; Öğrencilerin atık sorunlarının çözümünde rol alması sağlanacak, çevreye karşı duyarlı davranacak ve arkadaşlarına örnek olacaklardır.

Yayın: 06.04.2022 - Güncelleme: 06.04.2022 23:56 - Görüntülenme: 380